De beste vloer voor uw appartement
Beste appartements vloer kiezen

Beste vloer voor appartement

Wanneer u voornemens heeft om te gaan verhuizen of van plan bent te gaan verbouwen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Het aanbrengen van een nieuwe vloer, doet u in eerste instantie omdat deze op het zicht er misschien niet zo mooi meer uitziet, versleten is, deze niet past bij uw interieur of dat de vloer niet (meer) in uw smaak valt. Maar naast deze redenen, heeft uw vloer ook een functie waar u misschien minder snel aan denkt. Zo is er bijvoorbeeld, een groot belang voor uw buren naast, onder en boven uw appartement (en andersom uiteraard). Bent u zich er namelijk al van bewust dat een vloer een groot deel van het geluid kan (en wettelijke gezien een deel moet) dempen? Een geschikte ondervloer voor uw appartement is dus zeker een aanrader en voorkomt wederzijdse mogelijke overlast!

PVC vloer appartement

Voor de vloer in uw appartement kunt u in de meeste gevallen het beste voor een PVC vloer kiezen. Wij raden u ten zeerste aan om een PVC vloer van een van de onderstaande merken te kiezen om te leggen in uw appartement. De onderstaande merken hebben door de jaren heen, een goede naam opgebouwd voor PVC vloeren die veelal en goed toe te passen zijn in appartementen.

Laminaat appartement

Wanneer het appartement waar u in woont niet in uw eigendom is, maar van een derde partij. U bent bijvoorbeeld huurder. Dan is de kans groot dat het contractueel vastgelegd is dat u, uw vloer moet laten verwijderen bij het beëindigen van de (huur)overeenkomst. Het is dan ook in veel gevallen verstandiger om voor een laminaat vloer te kiezen. Dit simpelweg omdat deze goedkoper te leggen zijn en qua prijs goedkoper in aanschaf.

Geluidsisolatie vloer appartement

Weet u van uzelf dat u nogal luidruchtig kan zijn? Zo nu en dan (meerdere) mensen over de vloer? Het is dan in veel gevallen aan te raden een vloer te nemen zorgdraagt voor een goede geluidsisolatie. Maar welke geluidisolatie vloer kan u, nu het beste in mijn appartement laten leggen? Voor een appartement kunt u het beste voor een PVC vloer kiezen. De PVC vloeren zijn ideaal door de geluiddempende functie van deze PVC vloeren. Een laminaatvloer maakt vaak veel meer geluid, omdat deze vloeren zwevend worden gelegd. Het is wel mogelijk om een laminaat vloer te leggen. Het is echter in het geval van laminaat aan te raden om te kiezen voor een goed geluiddempende ondervloer in uw appartement. Zo zorgt u voor een goede geluidsisolatie en voorkomt u overlast.

Wat kan Blankers Vloeren voor uw appartement vloer betekenen?

Bij Blankers Vloeren kunnen wij u totaal ontzorgen. Voor het leggen van elk type vloer bent u bij Blankers Vloeren op het juiste adres. Ook het leveren van een groot divers pakket aan vloeren vindt u bij Blankers Vloeren. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op! Bij Blankers Vloeren kunnen wij vrijwel elke vloer op aanvraag leveren. Ook voorbewerking, geluiddempende vloeren en alles wat er komt kijken om u een nieuwe, strakke vloer inclusief plinten te bezorgen, verzorgen wij! Zowel het totaalpakket als losstaande elementen. Bent u er nog niet helemaal over uit, wat voor vloer u wil gaan leggen, of wilt u toch nog wat meer achtergrondinformatie over uw situatie rondom uw vloer? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze verkoopmedewerker.


Direct vrijblijvend advies en offerte aanvragen?

Reactie plaatsen
Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen?

Laat vrijblijvende je gegevens achter
Vrijblijvend contact
Vloeren leggen door Blankers vloeren

Wat maakt Blankers vloeren uniek?

Blankers vloeren is al een aantal jaren actief in de vloeren markt. De eerste jaren hebben wij zzp vloeren gelegd voor verschillende grote vloeren bedrijven. De reden dat Blankers vloeren voor zich zelf is begonnen is, omdat wij hebben gemerkt dat alle bedrijven waar wij voor gewerkt hebben alle vloeren op tempo gelegd wilde hebben en alleen voor kwantiteit kiezen i.p.v. kwaliteit. Blankers vloeren richt zich op de kwaliteit van de vloeren die wij leggen. Ook als we hier extra tijd voor moet uittrekken.