PVC vloer laten leggen click en plak PVC | Bekijk de mogelijkheden
Showroom Blankers vloeren

Click PVC laten leggen, door professionals?

Vloerverwarming dichtzetten

Click PVC laten leggen, door professionals?

Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Professioneel  PVC vloer leggen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

korte lijntjes

Korte lijntjes

Blankers vloeren vind het belangrijk om korte lijntjes met de klant te hebben om misverstanden te voorkomen

PVC vloer laten leggen

U wilt een nieuwe PVC vloer laten leggen? Dan vraagt u zich wellicht af, waar te beginnen. U kunt uw meest complete PVC vloer laten leggen, door Blankers vloeren!


Uiteraard is het in eerste instantie, het belangrijkste om te beslissen wat voor vloer het best bij uw situatie past. Uw woonsituatie is hierbij het sleutelfiguur voor het kiezen van de juiste vloer.


Heeft u al een vloer? Of weet u al welke vloer uw droomvloer is? Wacht niet langer en neem direct contact op! Of ga via de button hieronder direct naar meer informatie over uw PVC vloer laten leggen.


Twijfelt u nog welke vloer u wilt laten leggen? Of wilt u weten waar u op moet letten bij het kiezen en laten leggen van uw PVC vloer?


Dat begrijpen wij! Er zijn namelijk veel factoren waar u op moet letten. Hieronder de allerbelangrijkste vraag, voor het kiezen van een vloer. Bent u voornemens voor een langere periode te blijven wonen in het huis waar u de vloer wilt laten leggen? Of verwacht u op korte termijn te verhuizen naar een grotere woning?


Huurt u bijvoorbeeld een appartement, dan kunt u het beste kiezen om een click PVC vloer te laten leggen. Stel dat u namelijk in de toekomst, om welke reden dan ook, besluit om te verhuizen. Dan bent u, in het geval van een gehuurd appartement, of een gehuurde woning, altijd een aantal zaken verplicht. Eén van deze zaken is het opleveren van de (onder-)vloer in dezelfde staat als deze was op het moment dat u het appartement, of de woning betrok.


Een click PVC vloer is in zo’n geval ideaal, omdat deze gemakkelijk te verwijderen is, zonder schade aan te richten aan de ondervloer. In het geval van een dryback plak PVC vloer, is het verwijderen zonder het beschadigen van de ondervloer nagenoeg onmogelijk. Dit zou dan weer ongewenste kosten met zich meebrengen om te laten herstellen.


In het geval van een koopwoning raden wij, in bijna alle gevallen aan, om een dryback PVC vloer te laten leggen. Simpelweg omdat koopwoningen of koopappartementen vaak voor een lange(re) aaneengesloten periode bewoond worden. Daarnaast beschikt tegenwoordig vrijwel elke woning over vloerverwarming. Bij vloerverwarming, is de geleiding van warmte door de vloer, een extra groot aandachtspunt. Een dryback PVC vloer is daarom uitermate geschikt, om te laten leggen, wanneer u een koopwoning heeft. Zeker omdat een dryback PVC vloer de warmte veel beter geleid.


Een click PVC vloer voor uw koopwoning is natuurlijk altijd een mogelijkheid. Echter omdat deze veel dikker is en er ook een ondervloer voor nodig is, zal het langer duren en meer kosten om uw vloerverwarming op de juiste temperatuur te krijgen. Op de langere termijn, zult u dit absoluut merken in uw verwarmingskosten!

Klik PVC door Matthijs laten leggen
Click PVC rechte stroken laten leggen

PVC vloer kopen en laten leggen

Opzoek naar een nieuwe PVC vloer, die u tegelijkertijd ook wil laten leggen? Bij Blankers vloeren hebben wij diverse PVC vloeren in ons assortiment! Alle vloeren die wij kunnen leggen, kunnen wij ook leveren! Onderstaand een greep uit ons assortiment.


Click PVC laten leggen

Dryback PVC vloer laten leggen

Visgraat dryback PVC laten leggen

Visgraat Click PVC laten leggen

Hongaarse punt dryback PVC laten leggen

Walvisgraat PVC dryback laten leggen


En nog veel meer…
Wilt u deskundig en persoonlijk advies? Twijfel niet! Neem direct contact op!


U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren en leggen het! Ieder patroon, ieder materiaal, elke kleur en dat door heel Nederland!


De uniekste PVC vloeren maken onze dagen het meest compleet.

Wij houden van een uitdaging. Heeft u een vloer in gedachte, waarvan u niet helemaal weet of het mogelijk is om dit te realiseren? Geen probleem! Neem contact met ons op! Wij helpen u graag om uw droomvloer te realiseren. Geen PVC vloer is voor ons te gek! En er is veel meer mogelijk, dan u tot nu toe dacht!


Bekijk hieronder een indicatie van de kosten voor het leggen van verschillende PVC vloeren.

Voor de snelle beslisser!

Click PVC laten leggen, door Blankers vloeren
Click PVC vloer laten leggen

Hoooo, wacht even.... Kies voor service, gemak en kwaliteit

Bent u de persoon waar wij graag mee samenwerken, om uw droomvloer te realiseren? Wij zijn de ideale partner, die u zoekt!


Blankers vloeren staat voor: 

Service: Niet de duurste vloer, maar de best aansluitende vloer bij uw budget.

Gemak: Korte lijntjes met de klant. Geen gezeur met telefonisch doorverbonden worden of lange wachttijden maar snel een antwoord op uw vraag!

Kwaliteit: Maak gebruik van onze specialiteit, door uw PVC vloer, door Blankers Vloeren te laten leggen. Gegarandeerd de ideale droomvloer, volledig naar uw wens!

Wacht niet langer... Vraag hier uw droomvloer aan!

Direct vrijblijvend contact met een expert!

Van A-Z uw vloer laten ontzorgen!

Jumppacs ondervloer voor appartement leggen
Jumppax ondervloer PVC vloer

Uw droom Click PVC vloer al gevonden?

U heeft uw perfecte droomvloer al voor ogen. Of contact opgenomen met onze specialisten om uw droomvloer te kiezen en te leveren.


Zelfs wanneer u, uw droomvloer al gevonden heeft bij een andere aanbieder, bieden wij u graag de optie, om vrijblijvend de leverantie bij Blankers Vloeren uit te vragen!


Niet op iedere vloer, van iedere aanbieder kunnen wij namelijk garantie geven. Wij staan voor kwaliteit! Een lage kwaliteit vloer, kan er voor zorgen, dat u onterecht binnen relatief korte tijd voor de onaangename verassing komt te staan, dat uw vloer niet langer aan uw wensen voldoet. Vraag daarom vrijblijvend advies! Direct onafhankelijk advies en een vrijblijvend aanbod voor een vergelijkbare vloer? Neem contact op!

Click PVC laten leggen door professionals of zelf leggen?

U heeft, of bent van plan een professionele click PVC vloer aan te schaffen. Nu twijfelt u wellicht of u, uw click PVC vloer wil laten leggen?


Wanneer u een handige doe-het-zelver bent dan zou het kunnen dat het u zelf, best aardig lukt! Echter komt er bij het leggen van een click PVC vloer, veel meer kijken dan je in je eerste oogopslag zou zeggen. Het uitzetten en uitmeten van je startpunt en het pas maken van alle hoekjes, stijlen en misschien zelfs rondingen is een vak apart.


Het vakmanschap stoffeerder komt daarbij het meest tot zijn recht. Het is dan ook altijd sterk aan te raden om uw click pvc vloer laten leggen, over te laten aan een specialist.


Bij het overlaten aan een specialist, is het daarbij weer van belang om goed te kijken aan welke partij u het leggen van uw droom click PVC vloer toevertrouwd. Een aantal partijen geven zich uit als deskundig, maar in werkelijkheid… Onderstaand een aantal factoren die van belang zijn bij het kiezen van de juiste professional.

Click PVC laten leggen door professionals?

Wij helpen u graag verder!

Matthijs Blankers oprichter en founder van Blankers vloeren
Matthijs Blankers vloeren

PVC in een dag leggen? Hoelang duurt Click PVC laten leggen?

Click PVC vloeren, zijn vloeren die makkelijker leggen dan veel andere vloeren. Dit omdat het niet nodig is de ondergrond van te voren te egaliseren. Zo kan de vloer sneller dan andere vloeren worden gelegd.


Vanzelfsprekend is de tijdsduur die benodigd is, om uw click PVC vloer te laten leggen, afhankelijk van het aantal vierkante meters. Echter doorgaans hebben we voor een gemiddeld oppervlak, ongeveer één dag nodig om uw click PVC vloer te leggen.


Op de dag dat we afspreken om uw click PVC vloer te komen leggen, starten we vroeg in de morgen. Zo is uw droomvloer aan het einde van de middag gerealiseerd.

PVC vloeren laten leggen? Wat zijn de kosten?

Click PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Klik PVC vloer laten leggenKlik PVC vloer laten leggen prijs V.A. €14,95 m2

Klik PVC door Matthijs laten leggen

Visgraat Klik PVC laten leggenClick PVC vloer laten leggen prijs V.A. €27,95 m2

Band visgraat lijm pvc leggen, door Matthijs Blankers

Lijm visgraat PVC laten leggen inclusief egaliseren en verlijmen

Visgraat PVC  laten leggen prijs V.A.€34,95 m2

Lijm PVC vloer laten leggen

Lijm PVC vloer laten leggen inclusief egaliseren en verlijmen

PVC Vloer (recht) laten leggen prijs V.A. €24,95 m2

Wat kost het laten leggen van een PVC vloer per m2?

De kosten voor het leggen van PVC kunnen variëren tussen €8,99 en €34,95 per vierkante meter. Dit is afhankelijk van het soort PVC vloer en de wijze waarop deze gelegd moet worden.


Click PVC is verhoudingsgewijs goedkoper dan lijm PVC, omdat hiervoor een andere ondervloer gebruikt wordt. Het leggen van Click PVC kost minder, omdat de ondervloer hiervoor vanaf een rol wordt gelegd. En is inbegrepen in de vierkante meter prijs! U kan uw click PVC vloer al laten leggen vanaf €8,99 per vierkante meter.


Bij plak PVC bestaat de ondervloer uit een laagje egaline. Dit goedje zorgt ervoor dat er een vlakke vloer ontstaat. Door het afwerken met een primer zorgen we ervoor dat de plak PVC goed hecht en dus mooi blijft zitten. De kosten voor de ondervloer zijn dan ook wat hoger. Voor het leggen van plak PVC (recht) komt dat neer op een prijs van €24,95 per vierkante meter. Voor het leggen van plak PVC visgraat komt dat neer op een prijs van €34,95 per vierkante meter.


Eventueel bieden wij de optie, om uw oude vloer te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op! De tarieven voor het verwijderen van uw vloer zijn afhankelijk van type vloer / ondervloer en het oppervlak.

Visgraat met band en bies laten leggen
PVC vloer laten leggen door Blankers vloeren

PVC vloer laten leggen door Blankers vloeren

Voor iedere vloer bent u bij Blankers vloeren op de juiste plek. Wij hebben een breed assortiment click PVC vloeren.


Waarom uw click PVC vloer kopen bij Blankers Vloeren? Bij Blankers Vloeren bent u altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij denken met de klant mee. Bent u er nog niet helemaal over uit, welke click PVC vloer het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Onze specialiteit is het leggen van uw droom PVC vloer! Wij staan u graag te woord en leggen uw vloer met alle plezier. Met meerdere jaren ervaring als stoffeerder leggen wij gegarandeerd uw droomvloer, volledig naar wens!

Visgraat vloer laten leggen
Visgraat PVC vloer laten leggen (Dryback)

Vloer laten leggen

Wil u een vloer laten leggen? Dan bent u bij Blankers vloeren aan het juiste adres. Van PVC tot laminaat vloeren laten leggen? Het is allemaal mogelijk, bij Blankers vloeren. Laat ons even weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn en krijg binnen een aantal uur reactie. Bent u nog opzoek naar uw vloer? Laat het ons weten! Wij komen compleet vrijblijvend met stalen bij u aan huis langs. Uw droomvloer onze zorg :)

Wacht niet langer, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Wacht niet langer, vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Wacht niet langer... Boek direct een call vrijblijvend in mijn agenda!