Plak PVC laten leggen? Laat Blankers vloeren uw droomvloer leggen!
Vloerverwarming dichtzetten

Verlijmde PVC vloer laten eggen. door professionals

Showroom Blankers vloeren

Verlijmde PVC vloer laten leggen inclusief vloer. door professionals!

Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Prof. PVC laten leggen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!
Goedkopere vloeren

Gereedschappen

Blankers vloeren werkt met de beste gereedschappen voor het mooiste resultaat.

Professionele kennis over vloeren

Kennis

Maak gebruik van jaren kennis voor uw ideale droomvloer!

Plak PVC leggen

In een woning creëren we vaak een warme en gezellige sfeer. Voor iedere woonsituatie kunnen we daar verschillende materialen en ondergronden bij gebruiken. Denk hierbij aan hout, beton, steen of PVC-vloeren. Op deze pagina geven wij u graag tips over de mogelijkheden omtrent het laten leggen van een plak PVC vloer. Overtuigd? Wacht geen moment en boek een vrijblijvend gesprek in of vraag direct een offerte aan. 
Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Plak PVC vloer laten leggen door professionals 

Als u een professionele lijm PVC vloer wil laten leggen, dan kan u gebruik maken van de Blankers vloeren legservice.

Wil u uw plak PVC vloeren uitbesteden aan Blankers vloeren? Wij leggen alle soorten plak PVC. Wil u toch nog even telefonisch contact over welke vloer u het beste kan nemen? Plan een belafspraak in met onze verkoopspecialist. Met al meerdere jaren ervaring als stoffeerder komen wij bij u de vloeren leggen. Voor lijm PVC is het niet mogelijk om hem in één dag te leggen, 

Vloerverwarming en PVC laten leggen

Plak PVC is de ideale vloer om met vloerverwarmig te laten leggen. Wanneer je een vloer wil laten leggen met vloerverwarming, is het verstandig om een plak PVC vloer te laten leggen. Omdat een ondervloer er voor zorg, dat er meer gestookt moet worden tot dat de warmte door de ondervloer komt. Wanneer de warmte door de ondervloer is, moet deze nog door een dikke vloer in verhouding tot een plak PVC vloer. Wanneer je een plak PVC vloer laat leggen is dit op de langer termijn veel kostenefficiënter!

Hoe Plak pvc laten leggen

PVC visgraat inclusief leggen en vloer

PVC visgraat inclusief leggen? Bij Blankers vloeren bent u verzekerd van het maximaal haalbare resultaat voor uw budget. Wij leggen uw pvc visgraat vloer zeer kundig aan.

Hoe gaan we te werk met het leggen van plak PVC? Eerst komen wij de ondervloer aanbrengen.

Bij Dryback PVC is het de gewoonte dat er gebruik wordt gemaakt van egaline als ondergrond. De ondervloer moet van egaline zijn, omdat anders de lijm niet goed aantrekt en de plak PVC los komt.


Voordat we egaliseren primeren we de ondergrond. Dit is om er voor te zorgen dat we een uitstekende hechting hebben van egaline op de ondergrond.


Na het egaliseren schuren we de vloer netjes glad en observeren we of het nodig is om nog een extra keer te egaliseren. 24 uur na het egaliseren kunnen we beginnen met leggen.


PVC vloer laten leggen en egaliseren


We schuren eerst de egaline zodat we een extra glad eindresultaat kunnen behalen. Na het het schuren zuigen we de ondergrond met een bouwstofzuiger, zodat die helemaal vrij is van stof en vuil. Dan kunnen we de ondergrond inlijmen. We laten de lijm even drogen zodat die extra goed hecht. Na dat de lijm is aangetrokken, dan kan het leggen beginnen. Met als eindresultaat uw gewenste vloer.  

Vloeren leggen door Blankers vloeren

Wat kost een plak PVC vloer?

De plak PVC vloeren zijn vaak wat hoger aan de prijs dan andere vloeren, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. De vloeren gaan zeker twintig jaar mee, wat het weer voordelig maakt om een PVC vloer te laten leggen.

Waarom een PVC vloer laten leggen? 

Simpel, PVC vloeren zijn makkelijk te onderhouden met een dweil en stofzuiger. Bij hout moet je goed opletten dat er geen vocht in de vloer komt, anders bijt de vloer uit. Omdat PVC van aardolie/aardgas, kunstof en keukenzout worden gemaakt kunnen de productie kosten zeer gedrukt worden, terwijl hout steeds duurder wordt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Plak PVC schuren voor leggen, door Blankers vloeren

Wat kost plak PVC laten leggen

Wanneer wij de plak PVC vloer komen leggen, maken wij gebruik van een ondervloer. Bij plak PVC is er een geëgaliseerde ondervloer nodig., afhankelijk van de ondervloer egaliseren wij 1 of 2 x 2-3 mm egaline. U kan uw plak PVC vloer al laten leggen V.A. €23,50 per m². De prijs is inclusief egaliseren, schuren, lijmen en leggen.

Wat wij voor uw plak PVC vloer kunnen betekenen?

Wil u een nieuwe plak PVC vloer laten leggen? Dan bent u bij Blankers vloeren aan het juiste adres. Wanneer je opzoek bent naar een vloer, maar nog niet zeker bent welke vloer u wilt of bij u past neem dan contact met ons op. Wij leggen alle verschillenden PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Wanneer u gebruik maakt van onze leg service bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit vloer voor uw budget, maar ook de mooiste resultaat vloer en afwerking van de vloer

Waarom kiezen voor ons?

  • Goede service
  • De meeste vloeren in 1 dag
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Flexibel
  • Korte lijnen
  • Scherpe prijzen

100% Garantie op uw droomvloer