Wie is Blankers vloeren
Vloerverwarming dichtzetten

De expert op het gebied van vloeren

Showroom Blankers vloeren

De expert op het gebied van vloeren

Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Professioneel projectstofferingen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!
De beste vloeren in Nederland

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

Goedkopere vloeren

Korte lijntjes

Blankers vloeren vind het belangrijk om korte lijntjes met de klant te hebben om misverstanden te voorkomen
Band visgraat lijm pvc leggen, door Matthijs Blankers

Wie zijn we en wat is ons doel?

Bij Blankers Vloeren zijn we gepassioneerd over het creëren van prachtige en duurzame vloeren voor onze klanten. Als een jong familiebedrijf hebben we sinds 2019 ervaring opgebouwd in het leggen van vloeren. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan onze gewaardeerde klanten.

Onze reis begon met een droom om een bedrijf op te richten dat vloeren van de hoogste kwaliteit levert en tegelijkertijd een persoonlijke benadering biedt. We zijn trots op onze ambachtelijke vaardigheden en hebben in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd in de vloerenindustrie.

In 2022 hebben we onze online aanwezigheid versterkt door de lancering van onze website. Hier kunnen klanten onze verschillende vloeropties verkennen en meer te weten komen over de diensten die we aanbieden. We hebben ons best gedaan om een gebruiksvriendelijke en informatieve website te creëren, zodat onze klanten gemakkelijk de perfecte vloer kunnen vinden die past bij hun stijl en behoeften.

Met trots kondigen we aan dat we in 2023 onze showroom hebben geopend in Ede. Onze showroom is een plek waar klanten onze vloeropties in het echt kunnen zien en voelen. We geloven dat het belangrijk is om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en hen de mogelijkheid te bieden om de kwaliteit en schoonheid van onze vloeren zelf te ervaren. Ons deskundige team staat klaar om advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Lijm PVC laten leggen door Blankers vloerenservice

Wat maakt Blankers vloeren uniek?

Bij Blankers Vloeren streven we ernaar om klanttevredenheid voorop te stellen in alles wat we doen. We begrijpen dat het kiezen van de perfecte vloer een belangrijke beslissing is, en we begeleiden onze klanten graag gedurende het hele proces. Of het nu gaat om een renovatieproject of een nieuwbouw, we hebben de kennis en expertise om vloeren van uitstekende kwaliteit te leveren die lang meegaan.

We nodigen je uit om onze showroom in Ede te bezoeken of contact met ons op te nemen via onze website. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw wensen en budget.

Bij Blankers Vloeren zijn we toegewijd aan het leveren van vloeren die je huis transformeren en jarenlang plezier bieden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen bij het realiseren van je vloerwensen.

Ons team

Matthijs Blankers oprichter en founder van Blankers vloeren

Matthijs Blankers

Eigenaar & Stoffeerder


Belafspraak voor het leggen van een vloer

Henk-Jan

Stoffeerder

Belafspraak voor het leggen van een vloer

Willemien

Verkoopspecialist & Administratief medewerker

Belafspraak voor het leggen van een vloer

Niels

ZZP Stoffeerder
Vloeren leggen door Blankers vloeren

De voordelen van Blankers vloeren

  • Kwaliteit op Nr.1 
  • Snel, maar niet te snel
  • Klant gericht
  • Meerdere jaren ervaring
  • De Nr. 1 van Nederland
  • Aandacht voor de wensen van de klant

Boek direct een vrijblijvend gesprek in mijn agenda!