Projectstofferig realiteit laten worden met Blankers vloeren?
Visgraat vloer laten leggen

Wij laten uw Projectstofferingen realiteit worden, 

  • V.A 250m²
  • Gunstigere prijs voor uw projectstoffering
  • Gratis vrijblijvend gesprek/inmeten op locatie met stalen
Kom vrijblijvend in contact!
Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Professioneel projectstofferingen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!
De beste vloeren in Nederland

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

Goedkopere vloeren

Korte lijntjes

Blankers vloeren vind het belangrijk om korte lijntjes met de klant te hebben om misverstanden te voorkomen
Matthijs Blankers oprichter en founder van Blankers vloeren
Matthijs Blankers

Projectstoffering door Blankers vloeren

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning? Of bent u om andere redenen toe aan een nieuwe vloer? 

Een PVC vloer leggen is altijd een goede optie. Bij Blankers Vloeren is het mogelijk om alle verschillende, van hoge kwaliteit zijnde PVC vloeren te bestellen en optioneel professioneel te laten leggen. Op deze pagina leggen wij, u uit, welke PVC vloeren u, bij ons kan bestellen en door ons kan laten leggen. Daarnaast vertellen wij u welke kosten dit met zich meebrengt.

De vloer is vaak de kers op de taart  van het pand. Daarom is het belangrijk dat de PVC vloer goed wordt gelegd. 

De ideale PVC vloer laten leggen kan nog een hele kunst zijn in deze periode. Door de druk op de bouw, kan het soms nogal drastisch worden om een PVC vloer te laten leggen. 

Je hebt hierin een aantal mogelijkheden. Je kan de vloer laten leggen, door een zzp'er via een platform als werkspot, met het risico dat de vloer niet volledig naar wens wordt gelegd of door een bedrijf. Bij Blankers vloeren bent u verzekerd van de ideale Droomvloer naar uw wens!

Hoe mooier de vloer gelegd, des te meer plezier uit het eind resultaat... toch?

Absoluut! Bij Blankers vloeren vinden we de kwaliteit van het leggen zeer belangrijk, Om het mooiste eindresultaat te behalen, zal je soms wat tijd in moeten leveren om de vloer toch net wat mooier en perfectionistischer te leggen

De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een vloer die je echt rust geeft of een vloer waar je aan gaat irriteert, als er een aantal stukjes van de vloer niet lekker aansluiten!

Projectstoffering egaliseren door Blankers vloeren
Egaline projectstoffering uitsmeren

Egaliseren project stoffering

Voordat de er een vloer gelegd kan worden voor uw project stoffering, is er een egale vloer nodig. Vaak wordt er een 2-3mm egaline over de dekvloer gestort. Het kan voorkomen dat de dekvloer heel slecht is en er meer egealine gestort moet worden. Voordat we meer egaline storten bespreken we dit met de eigenaar van het pand. Vaak kan je van tevoren al zien of er extra geëgaliseerd moet worden. Dit zorgt er voor dat de ondervloer gelijk is en er een dryback PVC vloer opgelegd kan worden. Afhankelijk van de grote van het project wordt er een egalinepomp ingezet of werken we de egaline erin met de hand. Wanneer het mogelijk en de moeite waard is om een egalinepomp in te zetten drukt dit de prijs enorm. 
Projectstoffering rechte stroken PVC, door Blankers vloeren
Projectstoffering rechte PVC stroken met afwerking

Projectstoffering stroken dryback PVC

Uw projectstoffering met rechte PVC stroken laten leggen? Rechte stroken geef een rustige blik in uw bedrijfspand. De PVC stroken zijn niet alleen een stuk goedkoper in aanschaf in verhouding tot houtenplanken, maar ook in onderhoud zijn de vloeren beter te onderhouden. i.p.v. met een schuurmachine een een blikje wax de vloer netjes houden, werkt het bij een PVC vloer al met een stofzuiger en dweil. Daarnaast geeft een dryback PVC vloer de warmte van een vloerverwarming beter door, wat weer zorgt voor een koste efficiënte vloer. Voor het leggen van rechte stroken rekenen we normaal gesproken een prijs van €24,95 inclusief egaliseren, schuren en verlijmen van de vloer, Omdat wij vloeren van meer dan 250 m² als een projectstoffering zien kunnen wijn hier een betere prijs voor rekenen. Kom in contact voor uw prijs op maat naar uw project. 
Projectstoffering betonlook PVC, door Blankers vloeren
Projectstoffering dryback betonlook PVC

Projectstoffering dryback betonlook PVC

De laatste jaren heeft betonlook PVC een enorme doorbraak gebraakt binnen de interieur. Betonlook PVC is niet alleen groot geworden binnen de industriële sector, maar ook in huizen zie je de vloer steeds vaker terug komen. Niet gek natuurlijk! De vloer is gemakkelijk te onderhouden en brengt een stoere industriële sfeer in de woning of het zakelijke kantoor. De betonlook vloeren zijn absoluut geen tijdelijke oplossing, maar is een blijver binnen de interieurindustrie. Uw projectstoffering ook realiteit laten worden met dryback betoonlook PVC vloer? Blankers vloeren maakt het voor u mogelijk!
Visgraat PVC project stoffering, door Blankers vloeren
Visgraat PVC project stoffering

Projectstoffering dryback visgraat PVC

Visgraat. Je ziet het steeds vaker terug komen. Waar de visgraat vloer in eerste instantie alleen in kastelen en landhuizen werd gelegd zie je het nu in alles terugkomen woonkamers, slaapkamers, showrooms, kantoren en andere publieke ruimtes. Waarom? Omdat de vloer tijdloos is. Vroeger werden de vloeren in parket (hout) gelegd, dit zorgde ervoor dat de prijs verhoudingsgewijs heel hoog kwam te liggen. Tegenwoordig is bijna elke visgraat vloer die gelegd wordt PVC. De prijsverschillen zijn enorm en daarom is het voor bijna iedereen nu mogelijk een visgraat dryback PVC vloer te leggen. De prijs voor kleine oppervlaktes te laten leggen is €34,95 deze prijs is inclusief egaliseren, schuren, verlijmen en leggen van de visgraat vloer. Voor het leggen van dryback PVC visgraat, als projectstoffering worden prijzen op maat gemaakt. Wilt u weten wat wij voor uw projectstoffering kunnne betekenen? Kom in contact!
Click PVC laten leggen, door Blankers vloeren

HOOO, Wacht even.... Kies voor service, gemak en kwaliteit

Bent u de persoon waar wij graag mee samenwerken om uw droomvloer te realiseren? Dan zijn wij de ideale partner. 


Blankers vloeren staat voor:


Service: Niet de duurste vloer maar de best aansluitende vloer bij uw budget.

Gemak: Korte lijntjes met de klant. Geen gezeur dat u doorgezet moet worden en uiteindelijk nog geen antwoord op uw vraag heeft.

Kwaliteit: Maak gebruik van onze specialiteit PVC vloeren leggen. Gegarandeerd de ideale droomvloer naar uw wens!

Wacht niet langer... Vraag hier uw projectstoffering aan!