Visgraat PVC leggen? Dryback & Click visgraat vloeren laten leggen
Showroom Blankers vloeren

Visgraat PVC laten leggen, door professionals

Vloerverwarming dichtzetten

Visgraat PVC laten leggen, door professionals?

Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Professioneel visgraat PVC leggen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

korte lijntjes

Korte lijntjes

Blankers vloeren vind het belangrijk om korte lijntjes met de klant te hebben om misverstanden te voorkomen

PVC visgraat leggen

De vloer is vaak de kers op de taart van de woning en wat maakt een huis nou meer af dan een pvc visgraat vloer.


PVC visgraat is dan ook de ideale vloer om te functioneren als kers op de taart. De vloer wordt verlijmd op de ondergrond en is daarmee meteen uitermate geschikt voor jouw vloerverwarming. Door het verlijmen haal je namelijk het maximale rendement uit je vloerverwarming. Je zorgt zo, voor direct contact en daarmee optimale geleiding van de warmte.


Moet de vloerverwarming nog dichtgezet worden? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De sleuven worden dichtgezet met reparatiemortel, zodat voorkomen wordt dat de vloerverwarming gaat drijven en daardoor naar boven komt.

Gegarandeerd het beste resultaat!

Voor de snelle beslisser!

Lijm PVC laten leggen door Blankers vloerenservice

Waarom PVC visgraat vloer kopen en laten leggen?

PVC visgraat kopen en laten leggen door Blankers vloeren. PVC visgraat is een nieuwe trend, die sinds het afgelopen decennium echt een doorbraak heeft gedaan. Steeds vaker zie je de PVC visgraat vloeren verschijnen. Dit is natuurlijk ook vanzelfsprekend want de vloeren zijn, niet van écht hout te onderscheiden. Met een dryback PVC vloer haalt u, daarnaast ook direct een veel hoger rendement uit uw vloerverwarming!


Desondanks is het zelf leggen van een visgraat PVC vloer een behoorlijke uitdaging. Voornamelijk door de lastige legformatie. U zit er niet op te wachten dat, wanneer uw vloer volledig gelegd is… er verloop in zit toch? Zeker bij PVC visgraat vloeren valt het direct op, wanneer er verloop in de vloer zit. Het leggen van een PVC visgraat vloer adviseren wij dan ook altijd aan een expert over te laten!

Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

Waarom kiezen voor een bies bij uw visgraat vloer?

De details in de vloer zijn heel erg bepalend voor de feeling bij en de uitstraling van de vloer. Vroeger had een vloer met een band en bies een statisch beeld over hoe welvarend een bepaalde familie was.


De vloeren met band en bies werden vooral gelegd in kastelen en landhuizen. Tegenwoordig zien we het steeds vaker terugkomen in allerlei verschillende huizen. De band en bies maken de vloer pas écht af! Daarnaast geeft een bies een statische feeling en goede look bij de vloer!


Bij Blankers vloeren is het mogelijk om zowel uw visgraat PVC vloer, als een bijpassende bies aan te schaffen.

Aarzel niet..., om ook uw visgraat PVC droomvloer, met bies te laten leggen, door Blankers vloeren. Uw droomvloer onze zorg!


Benieuwd wat Blankers vloeren voor uw PVC visgraat vloer en het leggen van uw PVC visgraat vloer kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Onze vloerexperts staan voor u klaar!

Visgraat met band en bies laten leggen
Visgraat met band en bies laten leggen

Hoooo, wacht even.... Kies voor service, gemak en kwaliteit

Bent u de persoon waar wij graag mee samenwerken, om uw droomvloer te realiseren? Wij zijn de ideale partner, die u zoekt!


Blankers vloeren staat voor:


Service: Niet de duurste vloer, maar de best aansluitende vloer bij uw budget.

Gemak: Korte lijntjes met de klant. Geen gezeur met telefonisch doorverbonden worden of lange wachttijden maar snel een antwoord op uw vraag!

Kwaliteit: Maak gebruik van onze specialiteit, door uw PVC vloer, door Blankers Vloeren te laten leggen. Gegarandeerd de ideale droomvloer, volledig naar uw wens!

Vrijblijvend advies van een van onze experts?

Visgraat met band en bies leggen, door Blankers vloeren
pvc visgraat met bies leggen

Uw droom- visgraat PVC vloer al gevonden?

U heeft uw perfecte droomvloer al voor ogen. Of contact opgenomen met onze specialisten om uw droomvloer te kiezen en te leveren.


Zelfs wanneer u, uw droomvloer al gevonden heeft bij een andere aanbieder, bieden wij u graag, de optie om vrijblijvend de leverantie bij Blankers Vloeren uit te vragen!


Niet op iedere vloer, van iedere aanbieder kunnen wij namelijk garantie geven. Wij staan voor kwaliteit! Een lage kwaliteit vloer kan er voor zorgen dat u onterecht, binnen relatief korte tijd, voor de onaangename verassing komt te staan, dat uw vloer niet langer aan uw wensen voldoet. Vraag daarom vrijblijvend advies! Direct onafhankelijk advies en een vrijblijvend aanbod voor een vergelijkbare vloer? Neem contact op!

PVC vloer laten leggen door Blankers vloeren
Visgraat PVC vloer laten leggen door professionals

PVC visgraat leggen door professionals of zelf leggen?

Zoals eerder al benoemd, komt bij het leggen van een vloer altijd een hoop kijken. Denk aan het pas maken van alle hoekjes, deurstijlen en misschien zelfs rondingen, dat is bij een gewone vloer al een hele uitdaging. Maar zeker bij het leggen van een visgraat PVC vloer! Dit komt voornamelijk door het lastige legpatroon.


Nog los gezien van de kunde, om de vloer juist uit te meten en uit te zetten. Wanneer het in de basis namelijk misgaat, dan zult u uiteindelijk altijd scheef uitkomen. Bij een visgraat PVC vloer zie je dit altijd terug!


Wij adviseren om het leggen van uw visgraat PVC vloer altijd over te laten aan een professional. Uw droomvloer amateuristisch gelegd? Dat eindigt altijd in een deceptie (teleurstelling)!

PVC visgraat inclusief leggen, door Blankers vloeren

Hoelang duurt het leggen van visgraat plak PVC?

Het professioneel leggen van uw visgraat PVC vloer is nog een hele klus op zich!


Eerst komen wij de ondervloer aanbrengen. De ondervloer bestaat uit egaline. Dit ten eerste, omdat het zorgt voor een vlakke ondergrond en ten tweede, omdat anders de lijm niet goed hecht en de visgraat PVC los komt. Voordat we egaliseren primeren we de ondergrond. Zo zorgen we ervoor dat de egaline zo goed mogelijk hecht aan de ondergrond. Na 24 uur drogen kan er worden begonnen met leggen.


Voor het voorbereiden en leggen van een visgraat PVC vloer is vaak 2 tot soms 3 dagen nodig, dit is inclusief het afwerken. Uiteraard speelt het oppervlak hierin ook een grote rol. Grotere oppervlakten kosten vanzelfsprekend meer tijd, dan kleinere oppervlakken.

Wacht niet langer... Vraag hier uw droomvloer aan!

Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

Offerte voor het leggen van vloeren

Wat kost het leggen van Visgraat PVC inclusief egaliseren?

De kosten voor PVC visgraat laten leggen, inclusief het egaliseren? Bij Blankers vloeren bent u verzekerd, van het maximaal haalbare resultaat voor uw budget. Wij leggen uw PVC visgraat vloer zeer vakkundig aan.


De kosten van visgraat PVC vloeren kunnen sterk variëren. Het is atlijd afhankelijk van de exacte situatie. We gaan in dit geval uit, van een gemiddelde vloer, zonder sterke hoogteafwijking. Met een gemiddelde ondervloer, waarbij 1x een laag van 2-3 mm egaline benodigd is.


Inclusief het schuren van de vloer om een nette gladde ondergrond te realiseren en het observeren of het nodig is, om nog een extra keer te egaliseren.


De prijs voor het leggen, is inclusief egaliseren, schuren en verlijmen. Bij visgraat lijm PVC is het aanvullend nog mogelijk om band en bies te laten leggen, hiervoor worden dan wel extra kosten berekend,


U kunt uw visgraat PVC vloer al laten leggen, inclusief egaliseren, schuren en verlijmen vanaf €34,95 per m².

Visgraat PVC vloer laten leggen door Blankers vloeren

Wilt u het leggen en verzorgen van uw visgraat PVC vloer toevertrouwen aan Blankers vloeren? Wij verzorgen het leggen van alle soorten visgraat PVC vloeren!


Twijfelt u nog? Heeft u nog vragen? Of toch om een andere reden liever nog even contact over welke vloer u, het beste kan nemen? Plan een belafspraak in met onze vloerenspecialist!

Onderneem nu uw eerste stap!

Wacht niet langer... Boek direct een call vrijblijvend in mijn agenda!