PVC vloer inclusief laten leggen | Vloer laten leggen door Blankers
Showroom Blankers vloeren

PVC vloer laten leggen, door experts!

Vloerverwarming dichtzetten

PVC vloer laten leggen, door experts!

Professionele kennis over PVC vloeren en het leggen van PVC vloeren

Prof. vloer leggen

De kleinste details maken het verschil tussen een mooie vloer en een vloer waar je aan irriteert!

Wat wij geloven

De nasmaak van slechte kwaliteit blijft veel langer hangen dan de zoete smaak van een laag prijsje.

korte lijntjes

Korte lijntjes

Blankers vloeren vind het belangrijk om korte lijntjes met de klant te hebben om misverstanden te voorkomen
Matthijs Blankers oprichter en founder van Blankers vloeren
Matthijs Blankers

PVC vloer leggen, door Blankers vloeren!

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning? Of bent u om andere redenen toe aan een nieuwe vloer? 

Een PVC vloer leggen is altijd een goede optie. Bij Blankers Vloeren is het mogelijk om alle verschillende, van hoge kwaliteit zijnde PVC vloeren te bestellen en optioneel professioneel te laten leggen. Op deze pagina leggen wij, u uit, welke PVC vloeren u, bij ons kan bestellen en door ons kan laten leggen. Daarnaast vertellen wij u welke kosten dit met zich meebrengt.

De vloer is vaak de kers op de taart  van de woning. Daarom is het belangrijk dat de PVC vloer goed wordt gelegd. 

De ideale PVC vloer laten leggen kan nog een hele kunst zijn in deze periode. Door de druk op de bouw, kan het soms nogal drastisch worden om een PVC vloer te laten leggen. 

Je hebt hierin een aantal mogelijkheden. Je kan de vloer laten leggen, door een zzp'er via een platform als werkspot, met het risico dat de vloer niet volledig naar wens wordt gelegd of door een bedrijf. Bij Blankers vloeren bent u verzekerd van de ideale Droomvloer naar uw wens!

Hoe mooier de vloer gelegd, des te meer plezier uit het eind resultaat... toch?

Absoluut! Bij Blankers vloeren vinden we de kwaliteit van het leggen zeer belangrijk, Om het mooiste eindresultaat te behalen, zal je soms wat tijd in moeten leveren om de vloer toch net wat mooier en perfectionistischer te leggen

De kleinste details kunnen het verschil maken tussen een vloer die je echt rust geeft of een vloer waar je aan gaat irriteert, als er een aantal stukjes van de vloer niet lekker aansluiten!


PVC vloer laten leggen

PVC laten leggen

Wat kan je verwachten van het leggen van een PVC vloer?

Je kan op verschillende manieren PVC laten leggen. De meest voorkomende manier om PVC te laten leggen is visgraat, recht, elleboogverband en hongaarse punt. Blankers vloeren kan alle PVC vloeren leggen.

Je hebt twee varianten PVC click en plak PVC. Beide varianten vloer kunnen worden verzorgt door, Blankers vloeren. Kom in contact om droom uw PVC vloer te laten leggen.


Bekijk hieronder de prijzen voor het leggen van PVC vloer

VRIJBLIJVEND CONTACT!
visgraat lijm PVC gelegd, door Blankers vloeren

Uw droom  PVC vloer laten leggen

 • De perfecte droomvloer naar uw wens!
 • Een vloer waar je echt van kan genieten
 • Ben je klaar om je ideale droomvloer te laten leggen?
 • Niet van echt te onderscheiden
 • Hoger rendement met vloerverwarming


Dan is dit het moment om volledig vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Droomvloer aanvragen

Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

PVC vloer leggen op beton?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen op een betonnen ondergrond zijn er voordat we de vloer daadwerkelijk kunnen gaan leggen nog een aantal voorbereidende handelingen nodig. Deze leggen wij hieronder per situatie uit, zodat u duidelijkheid heeft wat er nodig is, in uw situatie.

Click PVC: Wanneer u, klik PVC wilt laten leggen op een betonnen ondergrond. Is het belangrijk dat er voordat de vloer gelegd kan worden een ondervloer wordt gelegd. Dit omdat zonder het toepassen van een goede ondervloer de PVC vloer na een aantal jaren niet meer goed functioneert en kapot zal gaan.


Lijm PVC: In het geval dat u er voor kiest uw Lijm PVC vloer door Blankers Vloeren te laten leggen zullen wij altijd vooraf zorgen voor een vlakke ondergrond. Dit doen wij door de ondergrond / ondervloer te egaliseren. Wat houd dit precies in? We brengen gemiddeld 3-4 mm egaline aan. Wanneer de vloer geëgaliseerd is, moet de vloer eerst geschuurd worden en vervolgens stofvrij gemaakt worden. Als de vloer stofvrij kan er gestart worden met het aanbrengen van de PVC lijm. Wanneer de lijm aangebracht is kan er gestart worden met leggen.

Band visgraat lijm pvc leggen, door Matthijs Blankers

PVC vloer inclusief leggen en plinten

Bij Blankers vloeren is het mogelijk om uw PVC vloer te leggen en uw vloer af te laten werken met plinten. Voor de afwerking van de PVC vloer heeft u keus uit de volgende afmetingen plinten. Wij bieden als standaard maten 8, 12 en 15 mm plinten aan. Op aanvraag zijn eventueel ook maten afgestemd naar uw wensen te verkrijgen. Naast het verschil in dikte van de plinten heeft u binnen ons assortiment nog de keus uit zowel plakplinten als wandplinten.

Specialist in PVC vloeren leggen

Click PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Klik PVC vloer laten leggenKlik PVC vloer laten leggen prijs V.A. €14,95 m2

Klik PVC door Matthijs laten leggen

Visgraat Klik PVC laten leggenClick PVC vloer laten leggen prijs V.A. €27,95 m2

Band visgraat lijm pvc leggen, door Matthijs Blankers

Lijm visgraat PVC laten leggen inclusief egaliseren en verlijmen

Visgraat PVC  laten leggen prijs V.A.€34,95 m2

Lijm PVC vloer laten leggen

Lijm PVC vloer laten leggen inclusief egaliseren en verlijmen

PVC Vloer (recht) laten leggen prijs V.A. €24,95 m2
Visgraat met band en bies leggen, door Blankers vloeren
Visgraat PVC vloer met band en bies

PVC visgraat laten leggen

Zo als u hier boven heeft kunnen lezen zijn er twee verschillende PVC vloeren. De PVC visgraat vloer, moet op een ondervloer worden gelegd en de plak PVC visgraat vloer moeten worden verlijmd, op een geëgaliseerde ondergrond. 

Naast dat er drie verschillende varriante PVC zijn, kan de visgraat vloer ook op verschillende manieren worden gelegd. 

Visgraat PVC vloer met band en bies

De Visgraat PVC vloer wordt met een band van PVC langs de muur gelegd met een 45 graden hoek. Wanneer de band gelegd is wordt er een (vaak een strook zwarte bies) tegen aan gelegd. Zoals hier naast op de afbeelding --->>

Visgraat PVC vloer met band

Je kan je visgraat vloer ook alleen met band leggen. Nu wordt alleen de band tegen de muur aangelegd en wordt de visgraat strak tegen de band aangesneden. -->> De zwarte bies vervalt dan.

Visgraat zonder band en bies

Het is ook mogelijk om je PVC visgraat vloer zonder band en bies te leggen. De vloer wordt dan tegen de muren gelegd, waar de plinten weer overheen vallen.

Vloerverwarming en pvc laten leggen

Vloerverwarming en dryback PVC laten leggen? Vloerverwarming met PVC is de ideale situatie. Doordat de vloer verlijmd wordt op een geëgaliseerde ondergrond, geeft de vloerverwarming de warmte veel beter door, dan wanneer er een ondervloer aanwezig is. Dit komt omdat warmte eerst door een ondervloer moet en daarna door een vrij dikke vloer. Voor het beste rendement uit je vloerverwarming kan je dus het beste kiezen voor een verlijmde PVC vloer (dryback PVC). 


Wat wij voor uw PVC vloer kunnen betekenen?

Wil u een nieuwe PVC vloer laten leggen? Dan bent u bij Blankers vloeren aan het juiste adres. Wanneer je opzoek bent naar een vloer, maar nog niet zeker bent welke vloer u wilt of bij u past neem dan contact met ons op. Wij leggen alle verschillenden PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Wanneer u gebruik maakt van onze leg service bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit vloer voor uw budget, maar ook de mooiste resultaat vloer en afwerking van de vloer

Waarom kiezen voor ons?

 • Goede service
 • De meeste vloeren in 1 dag
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit
 • Flexibel
 • Korte lijnen
 • Scherpe prijzen

Wacht niet langer... Vraag hier uw droomvloer aan!

Vrijblijvend contact