Goedkope PVC vloeren kopen. Waar op letten bij goedkope PVC vloeren?
goedkope pvc vloeren

Goedkope PVC vloeren

Wij begrijpen dat u niet in elke situatie een duren vloer wil leggen, daarom hebben wij onderzoek gedaan naar verschillende vloeren met de beste prijs kwaliteit verhouding. Bij Blankers vloeren bent u altijd verzekerd van de goedkoopste PVC vloer, maar ook de beste aankoop vloer. Hoe komt dit?  Waar baseren wij onze keus op als het gaat om goedkope vloeren?

Wij kijken naar de kwaliteit prijs verhouding. Wij hebben verschillende vloeren tegenover elkaar gelegd en daar hebben wij de beste vloeren per prijs categorie kunnen filteren. Wij kijken naar de stevigheid van de vloer en de aansluiting tussen de vloeren, zodat als de vloer langere periode ligt de vloeren geen naadjes gaan vertonen. Ook wanneer u voor goedkopere vloer gaat bent u als nog verzekerd van de beste vloer in uw prijs categorie..


Goedkoop click PVC kopen 

U kan om verschillende redenen een goedkope PVC vloer laten leggen. bijvoorbeeld om dat u in huurhuis bevind of omdat u een vloer laat leggen op een plek die niet vaak zwaarbelast wordt, zoals een slaapkamer.

Blankers vloeren heeft veel vloeren door de hand zien komen, daarom kunnen wij u een goed advies geven over welke vloer goed bij uw budget past. 

Kom in contact om bij uw budget een vloer te zoeken. Zo bent u ook verzekerd het maximale profijt te behalen uit uw budget. 


Goedkope PVC vloer kopen: Waar op letten ?

Als u een goedkope PVC vloer wil laten leggen, moet u op letten met welke vloer u koopt.

Waar moet u opletten bij aanschaf van een goedkope vloer?

  • Is de vloer waterdicht
  • Kan de vloer tegen vloerverwarming
  • Dikte van de toplaag

Vloer waterdicht: Afhankelijk van de locatie van de vloer is het belangrijk om af te wegen of het nodig is om een waterdichte vloer te nemen.

Vloerverwarming:  Afhankelijk of je gebruik maakt van vloerverwarming is het belangrijk dat je oplet dat de vloer niet krimpt als de vloer boven een bepaalde tempratuur.

Dikte toplaag: De dikte van de toplaag is belangrijk, omdat je vloer anders heel snel versleten is en de vloer kaal gelopen word.

Prijs verhouding kwaliteit:  Wanneer je een nieuwe goedkope PVC vloer koopt, is het verstandig dat je een niet al te goedkope vloer koopt, omdat de kans dan aanwezig is dat de vloer niet aansluit. Vaak worden deze vloer opgekocht van producenten uit China en zijn er vaak productie fouten in. Wanneer je zulke vloer wil laten leggen is de kans groot dat de vloerdelen niet goed tegen elkaar komen. Dit zorgt voor naden tussen de vloerdelen.Reactie plaatsen
Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen?

Laat vrijblijvende je gegevens achter
Vrijblijvend contact
Vloeren leggen door Blankers vloeren

Wat maakt Blankers vloeren uniek?

Blankers vloeren is al een aantal jaren actief in de vloeren markt. De eerste jaren hebben wij zzp vloeren gelegd voor verschillende grote vloeren bedrijven. De reden dat Blankers vloeren voor zich zelf is begonnen is, omdat wij hebben gemerkt dat alle bedrijven waar wij voor gewerkt hebben alle vloeren op tempo gelegd wilde hebben en alleen voor kwantiteit kiezen i.p.v. kwaliteit. Blankers vloeren richt zich op de kwaliteit van de vloeren die wij leggen. Ook als we hier extra tijd voor moet uittrekken.