PVC vloer inclusief leggen | Blankers vloeren
PVC vloer inclusief leggen

pvc vloer inclusief leggen

Omschrijving

Bent u opzoek naar een nieuwe PVC vloer inclusiief het leggen en wil u deze volledig uit handen laten nemen? Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd er voor heeft of over de kennis beschikt om een vloer professioneel te leggen. Bij Blankers vloeren bent u altijd verzekerd van een professioneel geleverd krijgt voor een aannemelijke prijs. Wanneer u naar meer dan een standaard vloer opzoek bent, dan bent u bij Blankers vloeren aan het juiste adress. Laat ons u helpen u droom vloer te realiseren. Neem contact op voor vrijblijvend advies over uw PVC vloer.


PVC vloer leggen prijs

De prijs voor het leggen van uw PVC vloer hangt af van het patroon en soort PVC vloer u wil laten legen. 

Voor het leggen van de PVC vloeren hanteren wij een prijs van:

PVC vloer inclusief plinten

Ook is het mogelijk om uw PVC vloer met plinten te laten leggen door de Blankers vloeren legservice. Na dat we de vloer helemaal hebben dicht gelegd gaan we de vloer netjes afwerken. Als eerste gaan we met een wals over de vloer, zodat de vloer netjes aangetrokken is en alles strak op de grond gedrukt wordt door het gewicht van de wals. Na dat we de vloer gewalst hebben zagen we de plinten in verstek en plaatsen we deze met kit tegen de muur. Wanneer de plinten geplaatst zijn kitten we de plinten netjes af in de kleur van de plint. De totale prijs van het leggen van de PVC vloeren en plint is afhankelijk van het bovenstaande tarief en de plint naar uw keus waar u de vloer mee afgewerkt wil hebben.


Boek direct een vrijblijvend gesprek in mijn agenda!Reactie plaatsen
Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen?

Laat vrijblijvende je gegevens achter
Vrijblijvend contact
Vloeren leggen door Blankers vloeren

Wat maakt Blankers vloeren uniek?

Blankers vloeren is al een aantal jaren actief in de vloeren markt. De eerste jaren hebben wij zzp vloeren gelegd voor verschillende grote vloeren bedrijven. De reden dat Blankers vloeren voor zich zelf is begonnen is, omdat wij hebben gemerkt dat alle bedrijven waar wij voor gewerkt hebben alle vloeren op tempo gelegd wilde hebben en alleen voor kwantiteit kiezen i.p.v. kwaliteit. Blankers vloeren richt zich op de kwaliteit van de vloeren die wij leggen. Ook als we hier extra tijd voor moet uittrekken.