Hoe lang gaat een PVC vloer mee? | Wat moet ik weten?
Visgraat met band en bies laten leggen

Hoe lang gaat een pvc voer mee?

Hoe lang gaat een PVC vloer mee vraagt u zich af? De levensduur van een PVC vloer kan variƫren afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit van de grondstoffen, de dikte van de toplaag, de manier waarop de vloer wordt gebruikt en het onderhoud ervan. In het algemeen wordt verwacht dat een PVC vloer ongeveer 10-15 jaar meegaat. Als de vloer goed wordt onderhouden en niet wordt blootgesteld aan extreem veel slijtage, kan de levensduur langer zijn. Het is belangrijk om te weten dat een PVC vloer niet is gemaakt om oneindig te duren, maar met de juiste zorg en onderhoud kan de vloer langer meegaan dan verwacht.

Traprenovatie betonlookHoe lang gaat een PVC vloer mee?

Hoe lang gaat een click PVC vloer mee?

Wanneer je een click pvc vloer koopt is het belangrijk dat je rekening houd met de kwaliteit van de vloer. Het click systeem moet van hoge kwaliteit zijn voor een langdurige levensduur. Wanneer de click systemen niet goed zijn, zullen de planken los van elkaar komen te liggen. Ā Het is dus een aanrader om voor een kwaliteit vloer te kiezen als u verwacht niet op korter termijn te gaan verhuizen :)


De click PVC vloeren van Blankers vloeren gaan gemiddeld 10-20 jaar mee met goed onderhoud!


Professioneel advies over de levensduur van PVC vloeren?

Blankers vloeren is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Wij kunnen u zowel ondersteunen in het aankoop proces, als het leggen van de vloer. Kom direct in contact voor een advies op maat.


Meer informatie over PVC vloeren nadelen en voordelen?

Reactie plaatsen
Plak PVC laten leggen, door Blankers vloeren

Nog vragen of kunnen we u ergens mee helpen?

Laat vrijblijvende je gegevens achter
Vrijblijvend contact
Vloeren leggen door Blankers vloeren

Wat maakt Blankers vloeren uniek?

Blankers vloeren is al een aantal jaren actief in de vloeren markt. De eerste jaren hebben wij zzp vloeren gelegd voor verschillende grote vloeren bedrijven. De reden dat Blankers vloeren voor zich zelf is begonnen is, omdat wij hebben gemerkt dat alle bedrijven waar wij voor gewerkt hebben alle vloeren op tempo gelegd wilde hebben en alleen voor kwantiteit kiezen i.p.v. kwaliteit. Blankers vloeren richt zich op de kwaliteit van de vloeren die wij leggen. Ook als we hier extra tijd voor moet uittrekken.